مهاجرت به كانادا
مهاجرت به كانادا - جديرترين وشهاي مهاجرت به كانادا

اقامت در كانادا بدون مدرك زبان

 

بررسي دقيق و كامل سوال اقامت در كانادا بدون مدرك زبان

اگر دنبال اطلاعات كامل و جواب دقيقي در مورد سوال اقامت در كانادا بدون مدرك زبان هستيد كه در واقع شامل مهاجرت به كانادا بدون مدرك زبان نيز مي شود اين مقاله در كامل بخوانيد.

همهچنين با مطالعه اين مقالات علاوه بر محور اصلي سوال به مسايل پيراموني آن نيز نظير شرايط و محدوديتها و امتيازات و نقش مدرك زبان در مهاجرت نيز خواهيم پرداخت.

در اين راستا دانستن حواب سوالات مشابه زير نيز مي تواند به مفهوم و هدف از اين سوال كمك شاياني كند :

  • با شرايط جديد قوانين مهاجرتي در سال 2019 آيا اقامت در كانادا بدون مدرك زبان امكان پذير مي باشد؟
  • در مورد بهترين برنامه هاي مهاجرتي كانادا چه مي دانيد؟
  • در سيستم هاي امتيازي ارائه مدرك زبان الزامي است. ؟
  • نقش مدرك زبان در مهاجرت به كانادا چگونه است؟
  • اقامت در كانادا بدون مدرك زبان از چه راههايي امانپذير است ؟
  • شرايط اقامت در كانادا بدون مدرك زبان كدامند؟
  • امتياز زبان براي مهاجرت به كانادا چگونه محاسبه مي شود؟
  • امتياز آيلتس در مهاجرت كاري چقدر تاثير دارد؟
  • اقامت كاري كانادا بدون مدرك زبان چگونه ممكن است؟
  • مهاجرت به كانادا بدون داشتن مدرك زبان چگونه ممكن است؟
  • راههاي مهاجرت به كانادا بدون مدرك زبان كدامند؟

در سيستم هاي امتيازي ارائه مدرك زبان الزامي است. ؟

در سيستم هاي امتيازي ارائه مدرك زبان الزامي است.

اگر شرايط و مدارك برخي ويزاها را كه معرفي مي كنيم دارا باشيد، اقامت در كانادا بدون مدرك زبان امكان پذير مي باشد.

نقش مدرك زبان در مهاجرت

براي مهاجرت به بهترين كشورها ارائه مدرك زبان در اكثر برنامه هاي مهاجرتي الزامي است و امتياز دارد.براي متقاضيان طرق متفاوتي جهت مهاجرت به كانادا تعريف شده كه در هر برنامه نيازمنديهاي آن مشخص است.اگر از طريق برنامه هاي مهاجرتي به عنوان نيروي كار متخصص قصد مهاجرت داريد مدرك زبان الزامي است.

اگر به عنوان كارآفرين و يا سرمايه گذار نيز قصد مهاجرت به كانادا را داريد، باز هم مدرك زبان امتياز دارد.اگر بخواهيد به عنوان همراه نفر اصلي ( همسرتان) به كانادا برويد، بنا به نوع ويزا ارائه زبان الزامي نيست.در پروسه هاي مهاجران متخصص (skiled worker) ارائه مدرك زبان از سوي همراه متقاضي اصلي امتيازآور است.

برنامه هاي مهاجرت از طريق تخخص يا همان ويزاي كاري كانادا در بدو امر نياز به ارائه مدرك زبان خواهد داشت.

امتياز زبان براي مهاجرت به كانادا

كشور كانادا به دليل جذب بيشتر مهاجر در سال هاي اخير نسبت به ساير كشورها از بهترين گزينه هاي مهاجرت است.اگر شما هم مايل به اخذ اقامت 
اين كشور هستيد مي توانيد به طرق متفاوتي اين درخواست را ارائه دهيد.مهم است كه شما براي مهاجرت به كانادا كداميك از برنامه ها و ويزاهاي اين كشور مدنظرتان باشد.

بهترين نوع مهاجرت به اين كشور مهاجرت از طريق تخصص و مهارت بوده كه در بدو امر همراه با PR كاناداست.اكثر متقاضيان به جهت 
مهاجرت كم هزينه مايل به اخذ اقامت دائم كانادا از اين طريق مي باشند.در اين پروسه سيستم امتيازبندي از سوي اداره مهاجرت تعريف شده
و متقاضي بايد امتياز كافي را اخذ نمايد.


PR كانادا چيست ؟ 
كارت اقامت دائم (Permanent Resident Card) يا همان PR كانادا كارت تعيين وضعيت افراد مقيم كانادا(افرادي كه هنوز شهروند كانادا نشده) يعني پاسپورت كانادايي ندارند مي باشد كه با آن مي توانند به كانادا سفر كنند.

ارائه مدرك زبان از نياز هاي اصلي اين برنامه مي باشد كه هر نمره اي از آيلتس امتياز خاص خود را داراست.شما براي رقابت با ساير متقاضيان
براي واجد شرايط و انتخاب شدن نياز به آيلتس جنرال بالاتر از 7 داريد.

امتياز آيلتس در مهاجرت كاري

اولين قدم شما، كشور كانادا هر ساله براي جذب ينروي متخصص ليست مشاغل مورد نياز را اعلام مي كند.اگر شغل شما در ليست مشاغل مورد نياز باشد، سپس نياز است كه به دنبال اخذ امتيازات لازم باشيد.سن، تحصيلات، سابقه كاري مرتبط و مدرك زبان از پارامترهاي اصلي در كسب امتياز متقاضي محسوب مي شوند.

شما در اين برنامه نياز داريد كه حداقل با توجه به شرايط و قوانين روز به يك حد نصابي از امتياز برسيد.اگر حداقل امتياز مورد نياز را در مرحله اول بدست آورديد مي توانيد درخواست خود را به اداره مهاجرت ارائه نمائيد.حداقل امتياز آيلتس از سطح 6 جنرال در نظر گرفته شده است و بايد در هر چهار مهارت حداقل 6 را كسب كنيد.

حداقل نمره مورد نياز 6 است، اما افرادي كه مي خواهند شانس خود را افزايش دهند بايد آيلتس بهتري ارائه نمايند.

ساير برنامه ها كه نياز به زبان دارد

اگر هدف شما سرمايه گذاري يا كارآفريني در اين كشور است، مي بايست باز هم امتياز زبان را كسب نمائيد.مي توان گفت
هر برنامه اي كه از ابتدا منجر به اخذ اقامت دائم كانادا  PR مي شود نياز به مدرك زبان دارد.
كانادا در اكثر ايالت ها نياز به كارآفرين و سرمايه گذار دارد و سيستم انتخاب آن شخص را هم امتيازي كرده است.

مدرك زبان نيز در اين پروسه ها از عوامل اصلي است و ارائه اين مدرك الزامي و امتيازآور است.
البته مدرك زبان در كنار سابقه كارآفريني، سرمايه كافي، ايجاد موقعيت كار و …. از موراد امتيازآور اين پروسه است.

آنقدري كه ارائه سطح بالاي زبان در مهاجرت كاري امتياز دارد در پروسه كارآفريني به اين صورت نمي باشد.
در پروسه هاي ويزاي كاري نفر اصلي امتيازات خود را مي تواند با شرايط و مدارك همراهش افزايش دهد.

ارائه مدرك زبان آيلتس از سوي همسر متقاضي در پروسه هاي مهاجرتي نيز مي تواند به امتياز نفر اصلي بيفزايد.

اقامت در كانادا بدون مدرك زبان امكان پذير مي باشد؟

اگر شما بتوانيد واجد شرايط ويزاهاي تحصيلي كانادا شويد اين امر امكان پذير خواهد بود.اگر شما شرايط تحصيل در كانادا را دارا باشيد اين بهترين راه است كه 
بتوانيد بدون مدرك زبان اقدام نمائيد.در پروسه اخذ پذيرش از كالج يا دانشگاه ها مي توانيد بدون مدرك زبان براي برخي از اين موسسات اقدام نمائيد.
دانش آموزاني كه در مقطع دبيرستان هستند يا به تازگي ديپلم را اخذ كرده اند شانس بهتري در اين پروسه دارند.

شما كافيست از يك سطح حداقلي از زبان انگليسي بهره مند باشيد تا در دانشگاه با يك مصاحبه پذيرش شويد.
ابتدا شما در آن كالج يا دانشگاه قبل از شروع برنامه تحصيليتان دوره ي زبان را مي گذرانيد.اگر دانشجو هستيد
و ميل داريد بدون مدرك زبان اقدام نمائيد حتما با يك وكيل مشورت نمائيد.

اين راه مناسب هر دانشجويي نبوده و اگر فاصله تحصيلي شما زياد باشد شانس اخذ ويزاي تحصيلي كم مي شود.

توصيه وكلاي مهاجرتي

اكثر متقاضياني كه مشكل ارائه مدرك زبان دارند مي توانند نيز به عنوان همراه دانشجو نيز اجازه كار بگيرند.در صورتي كه 
دانشجو موفق به اخذ ويزاي تحصيلي شود نفر همراه همسرش مي تواند اجازه كار تمام وقت بگيرد.
در اين پروسه كافي است دانشجو مدرك زبان حداقلي را دارا باشد تا نفر همراه بدون نياز به زبان ويزاي كار بگيرد.

در پروسه هاي تحصيلي موفقيت شما در گرو مدارك و شرايطي است كه با كشورت وكلا ارائه مي گردد.تحقيقات گسترده اي انجام دهيد،
هر وكيلي شايد توانايي و علم ويزا كردن شما بدون مدرك زبان را نداشته باشد.موسسه حقوقي سفيران سروش سعادت مي تواند افراد
را براي اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي كانادا همراهي كند.

وكلاي ما با ارائه مشاوره متناسب با شرايط هر شخص بهترين راه را براي مهاجرت او پيشنهاد مي كنند.برنامه صرفا دوره ي
زبان اخذ ويزاي تحصيلي را براي افرادي كه سن مناسب ندارند دشوار مي كند.

ساير روشهاي و شرايط اقامت در كانادا

 

امتیاز:
بازدید: 8
برچسب:
:
[ 1397/11/1  ] [ ۰۳ ] [ iremigre ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب